supermarktfonds.nl

 
 
Brochure voor supermarktondernemers
Brochure voor niet-supermarktondernemers

Supermarktfonds.nl is een vóór en door supermarktondernemers opgezet vastgoedfonds. Het Fonds belegt in eersteklas supermarkten die minimaal 60% van de huurinkomsten van het Fonds uitmaken.
Er is een Beleggingscommissie, waarvan de meerderheid bestaat uit participerende supermarktondernemers en tevens is er een Raad van Commissarissen. Daarnaast is er een A-participanten Raad, die de deelnemende supermarktondernemers vertegenwoordigt.

Het Fonds streeft naar een zo aantrekkelijk mogelijk rendement voor de participanten met zo min mogelijk risico's. Het Fonds keert in principe ieder kwartaal het exploitatierendement uit, afhankelijk van het resultaat.
Supermarktfonds.nl is een Fonds voor gemene rekening en is fiscaal transparant. Het Fonds kent een onbepaalde looptijd. Toe- en uittreden is onder voorwaarden mogelijk. Het prospectus van het Fonds is goedgekeurd door de AFM en staat onder toezicht.
Indien u geïnteresseerd bent in deelname kunt u contact met ons opnemen op 020 - 227 02 22.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het Prospectus is een uitgebreide toelichting op de risico’s opgenomen. Beleggers dienen zich ervan bewust te zijn dat hun geld voor langere tijd niet beschikbaar kan zijn.

Inschrijfformulieren

Inschrijfformulier Natuurlijk Persoon
Inschrijfformulier Rechtspersoon

beleggingen supermarktfonds.nl

Honselersdijk

Dijkstraat
2318 m²
Albert Heijn

Lopik

Koning Willem Alexanderplein
3.256 m²
Plus

Hengelo

Oude Molenweg
2.603 m²
Emté

Soest

Winkelcentrum Smitshof
3.437 m²
Albert Heijn

Best

Winkelcentrum Heivelden
3.481 m²
Plus

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>