Supermarktfonds.nl

Supermarktfonds.nl is een vóór en door supermarktondernemers opgezet vastgoedfonds. Het Fonds belegt in eersteklas supermarkten die minimaal 60% van de huurinkomsten van het Fonds uitmaken.
Er is een Beleggingscommissie, waarvan de meerderheid bestaat uit participerende supermarktondernemers en een Raad van Commissarissen. Tevens is er een A-participanten Raad, die de deelnemende supermarktondernemers vertegenwoordigt.

Het Fonds streeft naar een zo aantrekkelijk mogelijk rendement voor de participanten met zo min mogelijk risico's. Het Fonds keert in principe ieder kwartaal het exploitatierendement uit, afhankelijk van het resultaat.
Supermarktfonds.nl is een Fonds voor gemene rekening en is fiscaal transparant. Het Fonds kent een onbepaalde looptijd. Toe- en uittreden is onder voorwaarden mogelijk. Het prospectus van het Fonds is goedgekeurd door de AFM en staat onder toezicht.
Indien u geïnteresseerd bent in deelname kunt u contact met ons opnemen op 020 - 227 02 22.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het Prospectus is een uitgebreide toelichting op de risico’s opgenomen. Beleggers dienen zich ervan bewust te zijn dat hun geld voor langere tijd niet beschikbaar kan zijn.

Beleggingen Supermarktfonds.nl

Object Locatie Oppervlakte Hoofdhuurder Afbeelding
Winkelcentrum Heivelden Best 3.481 m² Plus winkelcentrum_heivelden
Winkelcentrum Smitshof Soest 3.437 m² Albert Heijn alberheijn
Oude Molenweg Hengelo 2.603 m² Emté emte
Koning Willem Alexanderplein Lopik 3.256 m² Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>