Beleggen in horecavastgoed

Beleggen in horecavastgoed is een populaire keuze onder particulieren vanwege de constante groei in de horecasector. De vraag naar eet- en drinkgelegenheden blijft groot, waardoor het interessant blijft voor beleggers om op deze wijze een stabiele inkomstenstroom en waardegroei te realiseren. Denkt u er ook aan om te investeren in horecavastgoed?

Heeneman & Partners heeft jarenlange ervaring in het bieden en beheren van vastgoedfondsen. Bij ons belegt u niet alleen in horecavastgoed - dit doen we samen. Met veel persoonlijk contact zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van uw beleggingen. Bent u benieuwd of een van onze fondsen aansluit op uw wensen? Download onze brochure voor meer informatie over onze fondsen of neem contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk met u in gesprek en kijken naar de mogelijkheden.

Waarom beleggen in horecavastgoed?

Beleggen in horecavastgoed is een zeer aantrekkelijke keuze onder particuliere beleggers. Dit wegens de toenemende vraag naar eet- en drinkgelegenheden, wat voor beleggers een kans biedt om stabiele inkomstenstromen en waardegroei te genereren. Bovendien biedt een belegging in horecavastgoed de mogelijkheid voor diversificatie in verschillende type vastgoed en daarmee uw vastgoedportefeuille te spreiden.

Voor beleggers die op zoek zijn naar rendement door te beleggen in horecavastgoed staat Heeneman & Partners klaar met diverse fondsen. Meer weten over onze fondsen? Lees onze brochure voor meer informatie.

De voordelen van beleggen met Heeneman & Partners

  • Vanaf €25.000 kunt u beleggen bij Heeneman & Partners
  • Per kwartaal direct uw rendement op de rekening uitgekeerd
  • Mogelijkheid om gespreid te beleggen in diverse fondsen met een beperkt risicoprofiel
  • Ook is er de mogelijkheid om te beleggen in winkelvastgoed, hotelvastgoed, maatschappelijk vastgoed, supermarktvastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

Beleggen in horecavastgoed? Dat kan met Heeneman & Partners

Kiest u ervoor om te beleggen in vastgoed? En bent u geïnteresseerd in een horecavastgoedfonds van Heeneman & Partners? Dan spreken wij u graag persoonlijk over de beleggingsmogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en kijken of een van onze fondsen hierop aansluit. Belegt u uiteindelijk in een van onze fondsen, weet dat u er dan niet alleen voor staat. Beleggen doen we namelijk samen. Wij nemen het vastgoedbeheer voor u uit handen - desalniettemin blijft u altijd op de hoogte over uw belegging. Veel persoonlijk contact vinden wij namelijk van groot belang.

Heeneman & Partners heeft een portefeuille met daarin diverse fondsen, waaronder horecavastgoed, waarin u kunt beleggen. Naast horecavastgoed is er ook de mogelijkheid om te beleggen in winkelvastgoed, supermarktvastgoed, maatschappelijk vastgoed en ander onroerend goed. Benieuwd naar een overzicht van onze fondsen? Wij tonen u graag een aantal van deze fondsen en hun historische rendementen.

Winkels

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname
Winkels

Winkelvastgoed 2 CV

6
objecten
object
Sinds
March
2018
Gesloten
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Supermarkten

supermarktfonds.nl

25
objecten
object
Sinds
October
2011
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname

Meer over Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Dan komen wij graag met u in contact. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. In onze werkwijze staat het ondernemerschap en de persoonlijke relatie met onze cliënt centraal. Wij kiezen voor een langdurige relatie met onze cliënten en onze huurders.

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bekijk onze brochure voor meer informatie over onze fondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.