Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed is een populaire manier om geld te verdienen en vermogen op te bouwen. Denk aan vastgoedbeleggingen in winkels, hotels, supermarkten en andere panden. In vastgoed beleggen biedt de mogelijkheid om passief inkomen te ontvangen en meer diversificatie te hebben in het beleggingsportfolio. Bent u als vermogende particulier op zoek naar een vastgoedbelegging?

Heeneman & Partners heeft jarenlange ervaring in het acquireren, structureren en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. U kunt bij ons in vastgoed beleggen zoals supermarktvastgoed, maatschappelijk en bijzonder (Amsterdams) vastgoed. Wij helpen u met onze jarenlange relevante ervaring, persoonlijk contact en gezamenlijk belang bij uw beleggingen. Wij beleggen immers met u mee.

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in een vastgoedfonds van Heeneman & Partners? Neem dan gerust contact met ons op en beleg samen met ons in vastgoed.

Beleggen in vastgoedfonds

Wilt u ondernemend in een vastgoedfonds beleggen? Bij Heeneman & Partners beleggen wij met u mee. Bij ons gaat het namelijk verder dan alleen beleggen. Wij denken vanaf het begin mee met de mogelijkheden die het beste aansluiten op uw wensen. Niet alleen voor een eenmalige vastgoedbelegging, maar ook voor de lange termijn.

Met onze jarenlange ervaring en expertise met beleggen in vastgoed gaan wij een langdurige relatie aan met u om gezamenlijk een goed rendement te realiseren.

De voordelen van vastgoedbeleggingen

Kiest u voor particulier beleggen in vastgoed? Beleg in vastgoed bij Heeneman & Partners in diverse vastgoedfondsen. Dit betekent:

  • Beleggen in vastgoed: vanaf €25.000 - €100.000 en meer
  • Rendement direct op uw rekening: u krijgt per kwartaal  uw rendement uitgekeerd
  • Gespreid beleggen in verschillende fondsen met een beperkt risicoprofiel: zoals supermarktvastgoed, winkelcentra, maatschappelijk vastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

In vastgoedfonds beleggen bij Heeneman & Partners

Heeft u interesse in vastgoedbeleggingen of in het beleggen in een vastgoedfonds? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek. Aan de hand van een aantal vragen kijken we samen naar de beste beleggingsmogelijkheden voor uw situatie. Beleggen doet u tenslotte niet alleen. Wij beleggen samen met u en blijven betrokken bij het beheren van het vastgoedfonds. U bent altijd op de hoogte over uw vastgoedbelegging.

Inmiddels hebben wij met meer dan 600+ klanten een langdurige relatie en zorgen wij voor het structureren en beheren van diverse vastgoedbeleggingsfondsen. Wij tonen u graag een aantal van deze fondsen en historische rendementen (zie hieronder).

Divers

selectiefonds.nl

4
objecten
object
Sinds
December
2023
Open
Open
Open
voor deelname
Winkels

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname
Winkels

CV Waterlandplein

1
objecten
object
Sinds
July
2021
Gesloten
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV Het Lichtruim

1
objecten
object
Sinds
September
2020
Gesloten
Gesloten
Gesloten
voor deelname

Meer over Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. In onze werkwijze staat het ondernemerschap en de persoonlijke relatie met onze cliënt centraal. Wij kiezen voor een langdurige relatie met onze cliënten en onze huurders.

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bekijk onze brochure voor meer informatie over onze fondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.