Vastgoedfondsen

Bij vastgoedfondsen gaat het om beleggingsfondsen die gericht zijn op het beleggen in onroerend goed. Dit zijn beleggingsfondsen die met geld van diverse beleggers vastgoedobjecten kopen en beheren. Dit kan om verschillende soorten vastgoed gaan, zoals winkelcentra, kantoren, woningen en andere soorten vastgoed.

Bij Heeneman & Partners hebben wij diverse vastgoedfondsen in Nederland in beheer. Ieder vastgoedfonds kenmerkt zich door overzichtelijke structuren, stabiele rendementen en een uitkering per kwartaal. Wilt u deelnemen aan een van onze vastgoedfondsen? Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan en kijken mee met uw beleggingsmogelijkheden.

Beleggen in een vastgoedfonds

Wilt u ondernemend beleggen in een vastgoedfonds? Dan doet u dat bij Heeneman & Partners niet alleen. Want bij ons gaat het om veel meer dan alleen beleggen. Vanaf het begin denken wij al mee met de mogelijkheden die het beste aansluiten op uw wensen. Bovendien beleggen wij ook met u mee waardoor wij dezelfde belangen hebben als u.

Met veel persoonlijk contact en onze jarenlange ervaring in beleggen in vastgoedfondsen gaan we een langdurige relatie met u aan om gezamenlijk een goed rendement te realiseren.

Waarom beleggen in een vastgoed fonds?

Als een particulier beleggen in vastgoedfondsen is een populaire keuze. Mede doordat beleggen in een vastgoedfonds een manier is om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren. Vastgoed heeft namelijk een ander risicoprofiel dan beleggen bijvoorbeeld in aandelen en obligaties. Ook is het met vastgoedfondsen mogelijk een stabielere inkomstenstroom te genereren.

Bovendien worden vastgoedfondsen beheerd door professionele beheerders die de verantwoordelijkheid dragen voor het vinden en beheren van vastgoedobjecten. Zo ook bij Heeneman & Partners. Wij nemen uw zoektocht en het beheer van uw beleggingen uit handen, maar zorgen dat u altijd betrokken blijft in het proces.

De voordelen van beleggen met Heeneman & Partners

  • Beleggen vanaf € 10.000
  • Per kwartaal krijgt u uw rendement direct op uw rekening uitgekeerd
  • De mogelijkheid om gespreid te beleggen in verschillende fondsen met een beperkt risicoprofiel
  • Naast winkelvastgoed ook de mogelijkheid om te beleggen in maatschappelijk vastgoed, supermarktvastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

Beleggen in een vastgoedfonds bij Heeneman & Partners

Heeft u interesse in het beleggen in een van onze fondsen? Heeneman & Partners biedt beleggingen aan in supermarktvastgoed, maatschappelijk en bijzonder (Amsterdams) vastgoed voor particuliere beleggers. Onze fondsen kenmerken zich door overzichtelijke structuren en stabiele rendementen, die elk kwartaal worden uitgekeerd. Benieuwd naar onze beleggingsfondsen? Bekijk het overzicht hieronder.

Divers

selectiefonds.nl

4
objecten
object
Sinds
December
2023
Open
Open
Open
voor deelname
Winkels

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname
Winkels

Winkelvastgoed 2 CV

6
objecten
object
Sinds
March
2018
Gesloten
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV KDV

2
objecten
object
Sinds
November
2020
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname

Kom in contact met Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze fondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.