Vastgoedfondsen

Bij vastgoedfondsen gaat het om beleggingsfondsen die gericht zijn op het beleggen in onroerend goed. Dit zijn fondsen die met geld van diverse beleggers vastgoedprojecten kopen en beheren. Dit kan om divers vastgoed gaan, zoals winkelcentra, kantoren, woningen en andere soorten vastgoed.

Bij Heeneman & Partners hebben wij diverse vastgoedfondsen in Nederland in het beheer. Ieder vastgoedfonds kenmerkt zich door overzichtelijke structuren, stabiele rendementen en een uitkering per kwartaal. Wilt u deelnemen aan een van onze vastgoedfondsen? Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan en kijken mee met uw beleggingsmogelijkheden. Want kiest u voor een vastgoedfonds van Heeneman & Partners, dan beleggen wij met u mee.

Beleggen in een vastgoedfonds

Wilt u ondernemend beleggen in een vastgoedfonds? Dan doet u dat bij Heeneman & Partners niet alleen. Want bij ons gaat het om veel meer dan enkel beleggen. Vanaf het begin denken wij al mee met de mogelijkheden die het beste aansluiten op uw wensen. Bovendien beleggen wij ook met u mee en denken wij na voor de lange termijn.

Met veel persoonlijk contact en onze jarenlange ervaring in beleggen in vastgoedfondsen gaan we een langdurige relatie met u aan om gezamenlijk een goed rendement te realiseren.

Waarom beleggen in een vastgoed fonds?

Particulier beleggen in vastgoedfondsen is een populaire keuze. Mede doordat beleggen in een vastgoedfonds een manier is om de vastgoedportefeuille te diversifiëren. Vastgoed heeft namelijk een ander risicoprofiel dan beleggen in aandelen en obligaties. Ook is het met vastgoedfondsen mogelijk een stabieler inkomstenstroom te genereren.

Bovendien worden vastgoedfondsen beheerd door professionele beheerders die de verantwoordelijkheid dragen voor het vinden en beheren van vastgoedobjecten. Zo ook bij Heeneman & Partners. Wij nemen uw zoektocht en het beheer van uw beleggingen uit handen, maar zorgen dat u altijd betrokken blijft in het proces.

De voordelen van beleggen met Heeneman & Partners

  • Beleggen vanaf € 25.000
  • Per kwartaal krijgt u uw rendement direct op uw rekening uitgekeerd
  • De mogelijkheid om gespreid te beleggen in verschillende fondsen met een beperkt risicoprofiel
  • Naast winkelvastgoed ook de mogelijkheid om te beleggen in maatschappelijk vastgoed, supermarktvastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

Beleggen in een vastgoedfonds bij Heeneman & Partners

Heeft u interesse in het beleggen in vastgoed, zoals een supermarkt of winkel? Of wilt u deelnemen aan een van onze fondsen? Heeneman & Partners biedt beleggingen aan in supermarktvastgoed en maatschappelijk en bijzonder (Amsterdams) vastgoed voor particuliere beleggers. Onze fondsen kenmerken zich door overzichtelijke structuren en stabiele rendementen - die elk kwartaal worden uitgekeerd. Benieuwd naar onze fondsen? Bekijk het overzicht hieronder.

Winkel

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Open
Open
voor deelname
Winkel

CV Waterlandplein

1
objecten
object
Sinds
July
2021
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV KDV

2
objecten
object
Sinds
November
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV Het Lichtruim

1
objecten
object
Sinds
September
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname

Kom in contact met Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze fondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.