Beleggen in supermarkten

Supermarkten spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Dit maakt dat beleggen in supermarktvastgoed ook een populaire keuze is onder particuliere beleggers. Er is immers altijd vraag naar voedsel en huishoudelijke benodigdheden, ongeacht de economische situatie. Beleggen in supermarkten is daarmee een solide beleggingskeuze.

Wilt u beleggen in een supermarkt vastgoedfonds? Heeneman & Partners is een van de pioniers in beleggingen in supermarktvastgoed. supermarktfonds.nl is een landelijk bekend fonds dat al jarenlang goed rendeert met een laag risicoprofiel. Met veel persoonlijk contact belegt u bij ons in een supermarkt beleggingsfonds. En dat doet u niet alleen. Als u deelneemt aan een van de fondsen van Heeneman & Partners, dan beleggen wij met u mee.

Geïnteresseerd in beleggen in supermarkten of bent u benieuwd of een van onze fondsen aansluit op uw wensen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag met u in gesprek en kijken naar de mogelijkheden.

De keuze voor beleggen in een supermarkt vastgoedfonds

Er zijn verschillende redenen waarom beleggen in supermarkten zo aantrekkelijk is bij de keuze voor particulier beleggen. Zo is de supermarktbranche een stabiele sector, omdat er producten worden verkocht die de basisbehoeften vervullen. Ook is beleggen in een supermarkt een goede manier om uw portefeuille te spreiden en daarmee risico’s te verkleinen.

De voordelen van beleggen in supermarktvastgoed

Kiest u ervoor om te beleggen in supermarktvastgoed? Dan kunt u beleggen in het supermarkt vastgoedfonds van Heeneman & Partners. Dit betekent:

  • Beleggen in vastgoed: vanaf €25.000
  • Rendement direct op uw rekening: u krijgt per kwartaal  uw rendement uitgekeerd
  • Gespreid beleggen in verschillende fondsen met een beperkt risicoprofiel: zoals supermarktvastgoed, winkelcentra, maatschappelijk vastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

Beleg in een supermarkt beleggingsfonds bij Heeneman & Partners

Heeft u interesse in supermarkt beleggingen of in het beleggen in ander vastgoed? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u tijdens een persoonlijk gesprek. U belegt tenslotte niet alleen - dit doen wij samen. Bovendien blijft u bij Heeneman & Partners altijd betrokken bij het beheer van het vastgoedfonds. Wij hebben diverse fondsen waarin u kunt beleggen.

Zo is er eerder een initiatief geweest vanuit Heeneman & Partners en een aantal supermarktondernemers van diverse ketens. Dit initiatief is het landelijk bekende fonds genaamd: supermarktfonds.nl. Het fonds belegt al jarenlang in supermarktvastgoed dat een relatief waardevaste belegging is met een laag risicoprofiel. Daarnaast heeft ons afgeronde fonds Amsterdam Arena Poort Winkelfonds BV, mede door de vestiging van een supermarkt op een zichtlocatie, extreem goed gerendeerd. Bent u benieuwd naar onze fondsen met beleggingen in supermarkten? Kom in gesprek voor de mogelijkheden of bekijk hieronder een aantal van onze eerdere fondsen.

Divers

selectiefonds.nl

4
objecten
object
Sinds
December
2023
Open
Open
Open
voor deelname
Winkels

CV Waterlandplein

1
objecten
object
Sinds
July
2021
Gesloten
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Supermarkten

supermarktfonds.nl

25
objecten
object
Sinds
October
2011
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV KDV

2
objecten
object
Sinds
November
2020
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname

Meer over Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. In onze werkwijze staat het ondernemerschap en de persoonlijke relatie met onze cliënt centraal. Wij kiezen voor een langdurige relatie met onze cliënten en onze huurders.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bekijk onze brochure voor meer informatie over onze fondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.