Beleggen in winkelvastgoed

Bij beleggen in winkelvastgoed kiest u ervoor om te beleggen in vastgoedobjecten zoals winkels, winkelcentra, supermarkten en ander vastgoed dat verhuurd wordt aan winkeliers of andere commerciële huurders. U heeft de keuze om op verschillende manieren te beleggen in winkelvastgoed.

Bij Heeneman & Partners kunt u terecht voor beleggingen in verschillende winkelfondsen, denk aan beleggen in winkels en/of supermarkten. Zo is er altijd een passend winkelfonds voor uw belegging vanaf €10.000. Met onze jarenlange relevante ervaring en persoonlijk contact beleggen wij met u mee. Want beleggen doet u niet alleen, dat doen we samen.

Wilt u een persoonlijk gesprek over beleggen in een winkelvastgoedfonds van Heeneman & Partners? Neem dan contact met ons op en beleg in vastgoed met ons.

Waarom beleggen in winkelvastgoed?

Winkelvastgoed is een populaire keuze om in te beleggen. Dit type beleggingen kan immers een stabiele cashflow en rendement opleveren. Huurders hebben namelijk vaak een langlopend huurcontract, waardoor u voorspelbare huurinkomsten hebt en daarmee potentie creëert op een stabiel rendement.

Ook kan beleggen in winkelvastgoed bijdragen aan meer diversificatie van uw vastgoedportefeuille, wat ook direct kan leiden tot een betere risicospreiding.

De voordelen van beleggen met Heeneman & Partners

  • Beleggen vanaf €10.000
  • Per kwartaal krijgt u uw rendement direct op uw rekening uitgekeerd
  • De mogelijkheid om gespreid te beleggen in verschillende fondsen met een beperkt risicoprofiel
  • Naast winkelvastgoed ook de mogelijkheid om te beleggen in maatschappelijk vastgoed, supermarktvastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

Beleggen in winkelvastgoed met Heeneman & Partners

Wilt u beleggen in vastgoed en wilt u deelnemen aan een (winkel)fonds van Heeneman & Partners? Neemt u dan contact met ons op. Ook als u wilt weten of een van onze fondsen aansluit bij uw wensen. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om te kijken naar de mogelijkheden. Indien u belegt in een van onze winkelfondsen nemen wij het vastgoedbeheer voor u uit handen. Uiteraard blijft u altijd op de hoogte van ontwikkelingen. Beleggen doen we immers samen.

Heeneman & Partners heeft een portefeuille met daarin diverse fondsen, waaronder winkelvastgoed, waarin u kunt beleggen. Wij tonen u graag een aantal van deze fondsen en hun historische rendementen (zie hieronder).

Divers

selectiefonds.nl

4
objecten
object
Sinds
December
2023
Open
Open
Open
voor deelname
Winkels

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname
Winkels

CV Waterlandplein

1
objecten
object
Sinds
July
2021
Gesloten
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Winkels

Winkelvastgoed 2 CV

6
objecten
object
Sinds
March
2018
Gesloten
Gesloten
Gesloten
voor deelname

Meer over Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. In onze werkwijze staat het ondernemerschap en de persoonlijke relatie met onze cliënt centraal. Wij kiezen voor een langdurige relatie met onze cliënten en onze huurders.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bekijk onze brochure voor meer informatie over onze fondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.