Particulier beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed is al jarenlang een populaire keuze onder vermogende particulieren die op zoek zijn naar diversificatie van hun beleggingsportfolio en naar een constante stroom van passieve inkomsten. Bent u als ervaren vermogende particulier op zoek naar vastgoed om in te beleggen?

Heeneman & Partners heeft jarenlange ervaring in het opzetten, structureren en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. Wij bieden beleggingen aan in supermarktvastgoed en maatschappelijk en bijzonder (Amsterdams) vastgoed voor particuliere beleggers. Met onze jarenlange relevante ervaring, persoonlijk contact en gelijkwaardig gezamenlijk belang helpen wij u met uw beleggingen.

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Neem dan gerust contact met ons op.

In vastgoed beleggen als particulier

Kiest u voor ondernemend beleggen? Bij Heeneman & Partners beleggen wij met u mee. Onze betrokkenheid gaat namelijk verder dan enkel beleggen. Vanaf het begin denken wij mee met de mogelijkheden die het beste aansluiten op uw wensen. Bovendien hoeft het niet bij een eenmalige belegging te blijven. Wij kijken verder dan dat, ook voor de lange termijn.

Met onze jarenlange expertise en ervaring met beleggen in vastgoed gaan wij een langdurige relatie aan met u om gezamenlijk een goed rendement te realiseren.

De voordelen van ondernemend beleggen in vastgoed

Wilt u als particulier beleggen in vastgoed? Bij Heeneman & Partners kunt u beleggen in divers vastgoed in Nederland. Dit resulteert in:

  • Beleggen in vastgoed: vanaf €25.000 - €100.000 en meer
  • Rendement direct op uw rekening: per kwartaal krijgt u uw rendement uitgekeerd
  • Gespreid beleggen in verschillende fondsen met een beperkt risicoprofiel: denk in dat kader aan supermarktvastgoed, winkelcentra, maatschappelijk vastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

Particulier beleggen in de fondsen van Heeneman & Partners

Heeft u interesse in het beleggen in vastgoed en in een van onze fondsen? Neemt u dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek maken wij graag kennis met u en kijken we aan de hand van een aantal vragen samen naar de beste beleggingsmogelijkheden. Beleggen doet u immers niet alleen. Dat doen we samen. Na uw deelname zorgen wij voor het beheren van het vastgoedfonds. Met regelmatig persoonlijk contact blijft u altijd betrokken.

Wij hebben een langdurige relatie met onze 600+ klanten en beheren verschillende vastgoedbeleggingsfondsen. Zie hieronder een aantal van deze fondsen en historische rendementen.

Winkels

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname
Winkels

CV Waterlandplein

1
objecten
object
Sinds
July
2021
Gesloten
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV Het Lichtruim

1
objecten
object
Sinds
September
2020
Gesloten
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Supermarkten

supermarktfonds.nl

25
objecten
object
Sinds
October
2011
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname

Meer over Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Ons team heeft jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. In onze manier van werken staat het ondernemerschap en de persoonlijke relatie met onze cliënt centraal. Wij kiezen voor een langjarige relatie met onze cliënten en onze huurders.

Neemt u gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bekijk onze brochure voor meer informatie over onze fondsen. Wij spreken graag met u over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.