Beleggen in hotelvastgoed

Het toerisme blijft toenemen - en daarom ook de keuze om te beleggen in hotelvastgoed. Beleggen in hotelvastgoed biedt beleggers de kans om een passieve inkomstenbron te genereren. Op die manier profiteren beleggers in de grote vraag naar hotelkamers. Dit maakt beleggen in hotelvastgoed erg aantrekkelijk. Bent u geïnteresseerd in beleggen in hotelvastgoed?

Bij Heeneman & Partners bieden wij verschillende beleggingsmogelijkheden in hotelvastgoed. Zo kunt u vanaf € 25.000 al instappen in onze vastgoedfondsen. Met onze jarenlange ervaring en veel persoonlijk contact beleggen wij met u mee. We beleggen immers samen, dit doet u niet alleen.

Wilt u deelnemen aan een fonds van Heeneman & Partners? Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan. Kom met ons in contact en beleg in hotelvastgoed met Heeneman & Partners.

Wat maakt beleggen in hotelvastgoed interessant?

Bent u geïnteresseerd in beleggen in hotelvastgoed? Met u vele anderen. Hotelvastgoed is populair onder beleggers vanwege het toenemende toerisme en de sterke vraag naar hotelkamers. Bovendien biedt het diversificatie in uw vastgoedportefeuille, wat kan leiden tot een betere risicospreiding. Ook biedt een belegging in hotel vastgoed een passieve inkomstenbron.

De voordelen van beleggen met Heeneman & Partners

  • Beleggen bij Heeneman & Partners kan vanaf €25.000
  • U krijgt uw rendement per kwartaal direct op de rekening uitgekeerd
  • Mogelijkheid om gespreid te beleggen in diverse fondsen met een beperkt risicoprofiel
  • U kunt bij ons niet alleen in hotel vastgoed beleggen - ook is er de mogelijkheid om te beleggen in winkelvastgoed, maatschappelijk vastgoed, supermarktvastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

Kies voor beleggen in hotelvastgoed met Heeneman & Partners

Wilt u beleggen in vastgoed en bent u geïnteresseerd in een deelname aan een van onze fondsen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de beleggingsmogelijkheden die aansluiten op uw wensen. Wanneer u deelneemt aan een van onze fondsen, belegt u niet alleen. Beleggen doen we immers samen. Dit maakt dat u altijd betrokken blijft bij ontwikkelingen in uw belegging. Het vastgoedbeheer nemen wij echter voor u uit handen.

Wij hebben een portefeuille met daarin diverse fondsen, waaronder hotelvastgoed, waarin u kunt beleggen. Hieronder ziet u een aantal van deze fondsen en hun historische rendementen.

Divers

selectiefonds.nl

4
objecten
object
Sinds
December
2023
Open
Open
Open
voor deelname
Winkels

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname
Supermarkten

supermarktfonds.nl

25
objecten
object
Sinds
October
2011
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname

Meer over Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Wij hebben jarenlange ervaring in het structureren en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. In onze werkwijze staat het ondernemerschap en de persoonlijke relatie met onze cliënt centraal. Wij kiezen voor een langdurige relatie met onze cliënten en onze huurders.

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bekijk onze brochure voor meer informatie over onze fondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.