Maatschappelijk vastgoed

Maatschappelijk vastgoed: het is een steeds populairdere keuze onder particuliere beleggers om in te beleggen. Wat is maatschappelijk vastgoed? Hieronder vallen panden die verhuurd worden aan bijvoorbeeld scholen, gemeenten en zorginstellingen. Kiest u voor beleggen in maatschappelijk vastgoed, dan draagt het niet alleen bij aan het behalen van een rendement. Ook kunt u een bijdrage leveren aan de maatschappij door uw belegging. Bent u geïnteresseerd in beleggen in maatschappelijk vastgoed?

Heeneman & Partners kijkt met u mee naar uw beleggingsmogelijkheden. U wilt immers het meeste uit uw belegging halen. Wij dragen hieraan bij door samen met u te beleggen. Bovendien zorgen wij voor het beheer en structureren van uw vastgoedbeleggingen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en laten we samen beleggen.

De voordelen van beleggen in maatschappelijk vastgoed

Bent u op zoek naar een belegging met stabiele rendementen, waar u ook nog een maatschappelijke impact mee kunt maken? Dan is er de keuze om te beleggen in maatschappelijk vastgoed. Hierbij gaat het om panden als scholen, zorginstellingen en andere organisaties met maatschappelijke belangen. Maar wat maakt beleggen in maatschappelijk vastgoed een interessante keuze voor particuliere beleggers?

Allereerst kan deze belegging een stabiel rendement opleveren in vergelijking met andere vastgoedbeleggingen. Dit omdat met beleggen in maatschappelijk vastgoed passief inkomen gegenereerd wordt. Dit door bijvoorbeeld huurinkomsten te ontvangen van huurders. Wat bij beleggen in maatschappelijk vastgoed een extra zekerheid biedt, is dat de huurders vaak gemeenten zijn. Ook is maatschappelijk vastgoed minder gevoelig voor schommelingen in de economie. Een ander aantrekkelijk aspect van beleggen in maatschappelijk vastgoed is de mogelijkheid om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de samenleving. Dit door te beleggen in panden die essentiële diensten bieden aan de gemeenschap. Zo kun je naast financieel rendement ook maatschappelijke impact maken met je belegging.

Waarom beleggen in maatschappelijk vastgoed met Heeneman & Partners?

Kiest u ervoor om te beleggen in maatschappelijk vastgoed? U kunt beleggen in de fondsen van Heeneman & Partners. Dit resulteert in:

  • Beleggen in vastgoed: vanaf €25.000 - €100.000 en meer
  • Rendement direct op uw rekening: per kwartaal krijgt u uw rendement uitgekeerd
  • Gespreid beleggen in verschillende fondsen met een beperkt risicoprofiel: zoals maatschappelijk vastgoed, maar ook supermarktvastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

Beleggen in maatschappelijk vastgoed met Heeneman & Partners

Wilt u beleggen in vastgoed en kiest u voor specifiek maatschappelijk vastgoed? Heeneman & Partners heeft verschillende fondsen waar u aan kunt deelnemen, ook als het gaat om maatschappelijk vastgoed. In een persoonlijk gesprek kijken wij met u mee naar de mogelijkheden. Kiest u voor het beleggen in een van onze fondsen? Dan nemen wij het maatschappelijk vastgoedbeheer voor u uit handen. U blijft echter altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen. Beleggen bij Heeneman & Partners doet u immers niet alleen. Beleggen doen wij samen.

Inmiddels hebben wij met meer dan 600+ klanten een langdurige relatie en zorgen wij voor het structureren en beheren van diverse vastgoedbeleggingsfondsen. Wij tonen u hieronder graag een aantal van deze fondsen en historische rendementen.

Divers

selectiefonds.nl

1
objecten
object
Sinds
December
2023
Open
Open
Open
voor deelname
Woningen

Grachtenroos BV

2
objecten
object
Sinds
November
2019
Gesloten
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV Het Lichtruim

1
objecten
object
Sinds
September
2020
Gesloten
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV KDV

2
objecten
object
Sinds
November
2020
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
voor deelname

Meer over Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bekijk onze brochure voor meer informatie over onze fondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.