In vastgoed investeren

Investeren in vastgoed is een populaire manier om geld te verdienen en vermogen op te bouwen. Door geld te investeren in vastgoed, zoals winkels, hotels, supermarkten en andere panden, kunt u passief inkomen genereren en uw vastgoedportefeuille diversifiëren. Bent u als vermogende particulier geïnteresseerd in investeren in vastgoed met eigen geld? Heeneman & Partners kijkt met u mee.

Wij hebben ruime ervaring met het acquireren, structureren en beheren van vastgoedbeleggingen. Wij bieden de mogelijkheid om uw geld te beleggen in diverse soorten vastgoed, zoals supermarktvastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed met maatschappelijk belang. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijk contact helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes. Bij ons investeert u immers niet alleen - investeren en beleggen in vastgoed doen we samen.

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in een vastgoedfonds van Heeneman & Partners? Neem dan gerust contact met ons op en investeer samen met ons in vastgoed.

Investeren in vastgoed

Wilt u ondernemend investeren in vastgoed met uw eigen geld? Bij Heeneman & Partners investeren wij samen met u. Bij ons gaat het namelijk verder dan alleen investeren. Wij denken vanaf het begin met u mee om de mogelijkheden te vinden die het beste aansluiten bij uw wensen. Dit geldt niet alleen voor een eenmalige vastgoedinvestering, maar ook voor uw lange termijn investeringen.

Met onze jarenlange kennis en ervaring in vastgoedbeleggingen gaan wij een langdurige relatie met u aan om gezamenlijk een goed rendement te realiseren.

De voordelen van in vastgoed investeren

Kiest u ervoor om te investeren in vastgoed? Dan kunt u kiezen voor diverse fondsen van Heeneman & Partners. Dit resulteert in:

  • Beleggen in vastgoed: vanaf €25.000
  • Rendement direct op uw rekening: investeren in vastgoed betekent bij ons per kwartaal uw rendement uitgekeerd op uw bankrekening
  • Gespreid beleggen in diverse fondsen met een beperkt risicoprofiel: zoals supermarktvastgoed, winkelcentra, maatschappelijk vastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

In vastgoed beleggen bij Heeneman & Partners

Wilt u beleggen in vastgoed? Ook dat kan bij de vastgoedfondsen van Heeneman & Partners. Neem gerust contact met ons op - wij komen graag met u in gesprek over de beleggingsmogelijkheden. Aan de hand van een aantal vragen kijken we samen naar de beste beleggingsmogelijkheden voor uw situatie. Beleggen doet u tenslotte niet alleen. Bij Heeneman & Partners beleggen wij samen met u en blijft u altijd betrokken bij het beheer van het vastgoedfonds. U wordt altijd op de hoogte gehouden over ontwikkelingen rondom uw belegging.

Met meer dan 600+ klanten hebben wij inmiddels een langdurige relatie waarbij wij zorgen voor het structureren en beheren van diverse vastgoedbeleggingsfondsen. Wij tonen u hieronder graag een aantal van deze fondsen en historische rendementen.

Winkel

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Open
Open
voor deelname
Winkel

CV Waterlandplein

1
objecten
object
Sinds
July
2021
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV KDV

2
objecten
object
Sinds
November
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV Het Lichtruim

1
objecten
object
Sinds
September
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname

Meer over Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bekijk onze brochure voor meer informatie over onze fondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.