Onroerend goed

Wij begrijpen goed dat beleggen in onroerend goed een belangrijke en serieuze beslissing is. U bent als belegger immers op zoek naar rendement en stabiliteit voor de lange termijn. Heeneman & Partners helpt u hierbij, of u nu op zoek bent naar onroerend goed in een specifieke regio of sector of het beheren van uw vastgoedportefeuille.

Heeneman & Partners heeft jarenlange ervaring in het acquireren, structureren en beheren van vastgoedfondsen. U kunt bij ons beleggen in vastgoed als supermarkten en maatschappelijk en bijzonder (Amsterdams) vastgoed. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijk contact kijken wij met u mee naar uw beleggingsmogelijkheden. Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten - zo helpen wij al jarenlang 600+ klanten bij het beheren van hun vastgoedfondsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek om persoonlijk kennis te maken.

Wat is onroerend goed?

Bij onroerend goed spreken we van alle vormen van vastgoed. Denk aan huizen, appartementen, kantoren, winkelcentra, etc. Vastgoed wordt vaak beschouwd als een belangrijke activaklasse die niet mag ontbreken in een goed gediversifieerde beleggingsportefeuille. Dit maakt onroerend goed als belegging dan ook een populaire strategie bij de keuze om te beleggen. Mede vanwege de stabiele rendementen die het op lange termijn kan opleveren.

Ook biedt beleggen in vastgoed de mogelijkheid voor een passief inkomen en om uw vastgoedportefeuille te diversifiëren en zo het risico te spreiden. Heeneman & Partners kijkt met u mee naar de beleggingsmogelijkheden. Ook voor de lange termijn. Kiest u voor beleggen in vastgoed bij Heeneman & Partners, dan belegt u immers niet alleen. Wij beleggen met u mee.

De voordelen van beleggen met Heeneman & Partners

  • Beleggen vanaf €25.000 - €100.000
  • Per kwartaal uw rendement direct op de rekening uitgekeerd
  • De mogelijkheid om gespreid te beleggen in verschillende fondsen met een beperkt risicoprofiel

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

Soorten onroerend vastgoed als beleggingen

Wilt u beleggen in onroerend vastgoed? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten onroerend vastgoed om in te beleggen. Hierbij kunt u denken aan bedrijfs onroerend goed, zoals kantoren, winkels en horeca panden. Welke belegging het beste is, hangt af van uw beleggingsdoelstellingen en risicoprofiel.

Wanneer u interesse heeft in particulier beleggen in vastgoed, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek, waarbij we gezamenlijk kijken naar de beste beleggingsmogelijkheden voor uw situatie. Samen gaan we deze belegging aan - beleggen doet u bij ons niet alleen. Bovendien blijft u altijd betrokken bij het beheer van het vastgoedfonds en op de hoogte over uw belegging.

Zie hieronder een aantal van onze fondsen en historische rendementen.

Winkel

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Open
Open
voor deelname
Winkel

CV Waterlandplein

1
objecten
object
Sinds
July
2021
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV KDV

2
objecten
object
Sinds
November
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV Het Lichtruim

1
objecten
object
Sinds
September
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname

Meer over Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. In onze werkwijze staat het ondernemerschap en de persoonlijke relatie met onze cliënten centraal. Wij kiezen voor een langdurige relatie met onze cliënten en onze huurders.

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bekijk onze brochure voor meer informatie over onze fondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.