Overwaarde van uw huis investeren in vastgoed?

Heeft u overwaarde op uw huis en weet u nog niet wat u met het geld gaat doen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden voor de overwaarde op uw huis. Denk aan verbouwingen of het verduurzamen van uw huis. Wat echter ook een slimme zet kan zijn, is om de overwaarde van uw huis te investeren in vastgoed.

Investeren in vastgoed kan een slimme zet zijn voor uw overwaarde. Investeert u namelijk in vastgoed, dan kunt u ervoor kiezen uw vastgoed te verhuren en op deze manier inkomsten te genereren. Dit maakt dat vastgoedinvesteringen een waardevolle en stabiele inkomstenbron kunnen bieden. Ook kan hiermee vermogen worden opgebouwd. Dit maakt dat het een interessante keuze kan zijn wanneer u te maken heeft met overwaarde van uw huis.

Passief inkomen genereren met de overwaarde van uw huis

Door uw overwaarde van het huis te investeren in vastgoed, is het mogelijk een passief inkomen te genereren. Dit kan in de vorm van huurinkomsten. Voor velen is het een aantrekkelijke keuze, omdat het een extra manier is om geld te verdienen, naast een part- of fulltime baan. Sterker nog: in sommige gevallen ook in plaats van een baan. Wel is het belangrijk om te weten dat investeren niet zonder risico verloopt en dat het van belang is om betrokken en op de hoogte te blijven van uw vastgoedportefeuille. Zorg er daarom voor dat u goed stil staat bij uw doelstellingen en goed geïnformeerd bent voordat u besluit uw overwaarde van het huis te investeren in vastgoed.

Beleggen in plaats van investeren in vastgoed?

Daar kunt u natuurlijk ook voor kiezen wanneer u de voorkeur heeft om meer rendement op korte termijn te behalen. Beleggen in vastgoed is een populaire keuze onder particuliere beleggers om geld te verdienen en zo meer vermogen op te bouwen. Hierbij kunt u denken aan vastgoedbeleggingen in supermarkten, winkels, hotels, onroerend goed en andere panden. Het biedt u de mogelijkheid om passief inkomen te genereren en uw vastgoedportfolio te diversifiëren.

Beleggen in vastgoed met Heeneman & Partners

Wanneer u wilt beleggen in vastgoed met uw overwaarde, dan kan dit bij Heeneman & Partners. U belegt dan niet alleen in vastgoed, dit doen we samen. Beleggen met ons betekent:

  • Vanaf €25.000 - €100.000 kunt u beleggen in vastgoed
  • U krijgt per kwartaal uw rendement op uw rekening uitgekeerd
  • De mogelijkheid om gespreid te beleggen in verschillende fondsen met een beperkt risicoprofiel

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

Meer rendement behalen?

Uw overwaarde van het huis beleggen in vastgoed? Wij bieden beleggingen aan in supermarktvastgoed, maatschappelijk vastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed voor particuliere beleggers. Bent u benieuwd naar onze fondsen? Bekijk hieronder een aantal van onze fondsen en het historisch rendement.

Winkel

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Open
Open
voor deelname
Winkel

CV Waterlandplein

1
objecten
object
Sinds
July
2021
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV KDV

2
objecten
object
Sinds
November
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV Het Lichtruim

1
objecten
object
Sinds
September
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname

Wij maken graag kennis met u

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze fondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.