Verschil beleggen en investeren

Beleggen en investeren: twee termen die vaak door elkaar worden gebruikt. Dit terwijl de twee termen eigenlijk helemaal niet op elkaar lijken. Er zit namelijk wel degelijk een verschil tussen beleggen en investeren. Belangrijk om goed op de hoogte te zijn van deze verschillen voordat u besluit om geld te beleggen of te investeren in vastgoed. Zo kunt u een betere en weloverwogen beslissing maken over hoe u uw geld wilt beheren.

Wij informeren u over het verschil tussen beleggen en investeren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en beter weet wat bij uw financiële doelen past. Besluit u te beleggen? Dan kan dit bij Heeneman & Partners - neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Kenmerken van beleggen en investeren

Bij beleggen legt u geld in met als doel om op termijn financieel rendement te behalen. U kunt denken aan beleggen in aandelen, fondsen, grondstoffen of beleggen in vastgoed. Investeringen zijn er juist op gericht om op lange termijn uw vermogen te laten groeien door het aankopen en vasthouden van activa. Denk aan investeren in onroerend goed of bedrijven met als doel om uw rendement stabiel te laten groeien.

Beleggen vs investeren

Nu hebben we uitgelegd waar de termen beleggen en investeren voor staan. Maar wat is nu het verschil tussen beleggen en investeren? Het belangrijkste verschil is de periode waarin je je geld inlegt en het doel ervan. Waar beleggen meer gericht is op het behalen van rendement op korte termijn, gaat het bij investeren meer over het laten groeien van het vermogen voor de lange termijn. Ook is het zo dat het geld bij beleggen meestal vanzelf rendement oplevert. Dit omdat u bij bijvoorbeeld beleggen in vastgoed met het idee ingaat dat de belegging vanzelf meer waard wordt.

Kiest u voor beleggen?

Dan kan dit met Heeneman & Partners. Wij bieden beleggingen aan in supermarktvastgoed, maatschappelijk vastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed voor particuliere beleggers. Beleggen bij Heeneman & Partners betekent:

  • Beleggen in vastgoed: vanaf €25.000 - €100.000 en meer
  • Rendement direct op uw rekening: u krijgt per kwartaal uw rendement uitgekeerd
  • Gespreid beleggen in verschillende fondsen met een beperkt risicoprofiel

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

Beleggen in fondsen bij Heeneman & Partners

Wilt u beleggen in vastgoed? Heeneman & Partners heeft jarenlange ervaring in het acquireren, structureren en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. In een persoonlijk gesprek kijken wij met u mee naar de beleggingsmogelijkheden. Niet alleen voor een eenmalige belegging, maar ook voor op de lange termijn denken wij met u mee. Belegt u namelijk bij Heeneman & Partners, dan belegt u niet alleen. Beleggen doen wij samen. Dit maakt dat u altijd betrokken blijft bij ontwikkelingen betreffende uw vastgoedbeleggingen.

Kiest u ervoor om deel te nemen in een van onze fondsen? Al jarenlang hebben wij langdurige relaties met 600+ klanten. Onze fondsen kenmerken zich door overzichtelijke structuren, stabiele rendementen en een uitkering per kwartaal. Bekijk hieronder onze fondsen en historische rendementen.

Winkel

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Open
Open
voor deelname
Winkel

CV Waterlandplein

1
objecten
object
Sinds
July
2021
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV KDV

2
objecten
object
Sinds
November
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV Het Lichtruim

1
objecten
object
Sinds
September
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname

Meer over Heeneman & Partners

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bekijk onze brochure voor meer informatie over onze fondsen. Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.