Vastgoedportefeuille

Wilt u als vermogend particulier beleggen in vastgoed? Of bent u al aan het beleggen in vastgoed en heeft u een vastgoedportefeuille? Dan is het van belang dat de financiering van uw vastgoedportefeuille goed is ingericht. U wilt immers wel weten wat de waarde van het huidige vastgoed is en of u wellicht meer rendement uit uw vastgoedportefeuille kunt halen.

Het beheren van een vastgoedportefeuille blijft complex, ongeacht of u een ervaren belegger bent of nieuw bent in de wereld van vastgoedbeleggingen. Belegt u in een van de vastgoedfondsen van Heeneman & Partners? Dan blijven wij u aantrekkelijke proposities bieden en beheren wij uw vastgoedportefeuille zo goed mogelijk.

Inkomsten genereren met uw vastgoedportefeuille

Uw vastgoedportefeuille is een verzameling van uw vastgoedbeleggingen. Of dit gaat om beleggingen in woningen, appartementen of grotere panden als kantoren of winkelcentra; het doel is een stabiele inkomstenstroom te genereren. Om uw vastgoedportefeuille op te bouwen, is het van belang om uw portefeuille goed te blijven monitoren en onderhouden om maximale rendementen te halen. Laat ons meekijken met uw vastgoedportefeuille, zo kunnen we bijvoorbeeld zien of deze verder geoptimaliseerd kan worden.

Hoe u een vastgoedportefeuille opbouwt:

U weet als ervaren belegger uiteraard dat het opbouwen van een vastgoedportefeuille tijd en inspanning vergt. Het is van belang om te bepalen wat voor soort vastgoedbeleggingen passen bij uw beleggingsstrategie en met welke financiële doelen u uw vastgoedportefeuille opbouwt. Ook is het van belang na te denken over de financieringsmogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw vastgoedportefeuille voor voldoende diversificatie beschikt om risico’s te minimaliseren. Wij helpen met de financiering van uw vastgoedportefeuille.

Wij hebben jarenlange kennis en ervaring met het opzetten, structureren en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. Met veel persoonlijk contact en een gezamenlijk belang helpen wij u met uw beleggingen en uw vastgoedportefeuille.

Statistieken

€360M+
Beheerd vermogen
8,9%
Gemiddeld behaald rendement
600+
Klanten
15+
Vastgoedfondsen

De fondsen van Heeneman & Partners

Wilt u uw vastgoedportefeuille verder uitbreiden? Dan kunt u deelnemen aan een van de vastgoedbeleggingsfondsen van Heeneman & Partners. Wij bieden beleggingen aan in supermarktvastgoed en maatschappelijk en bijzonder (Amsterdams) vastgoed voor particuliere beleggers. Onze fondsen kenmerken zich door overzichtelijke structuren en stabiele rendementen. Ook wordt het rendement ieder kwartaal uitgekeerd.

Heeft u interesse in deelname aan een van onze fondsen? Neemt u dan gerust contact op of neem hieronder een kijk naar een aantal van onze fondsen en historische rendementen.

Winkel

Binnenstad Amsterdam I CV

2
objecten
object
Sinds
November
2022
Open
Open
voor deelname
Winkel

CV Waterlandplein

1
objecten
object
Sinds
July
2021
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV KDV

2
objecten
object
Sinds
November
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname
Maatschappelijk

CV Het Lichtruim

1
objecten
object
Sinds
September
2020
Gesloten
Gesloten
voor deelname

Uw vastgoedportefeuille opbouwen met Heeneman & Partners

Wilt u uw vastgoedportefeuille verder opbouwen? Ons team van Heeneman & Partners staat voor u klaar. Wij maken graag persoonlijk kennis met u en gaan met u in gesprek over uw vastgoedportefeuille. Aan de hand van een aantal vragen kijken we naar de huidige waarde van uw portefeuille, uw wensen en verdere beleggingsmogelijkheden.

Bij ons hoeft u niet in uw eentje te beleggen. Beleggen doen we immers samen. Met onze jarenlange expertise en ervaring met beleggen in vastgoed gaan wij een langdurige relatie aan met u om gezamenlijk een goed rendement te realiseren.

Contact

Contactformulier

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.
Bedankt! We zullen spoedig contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw aanvraag.