Esther Busnach aan de slag bij Heeneman & Partners

Per augustus 2021 is Esther Busnach begonnen bij Heeneman & Partners als finance medewerker. Zij zal de financieel controlller ondersteunen.
"

Per augustus 2021 is Esther Busnach gestart bij Heeneman & Partners als finance medewerker. Binnen Heeneman & Partners is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse continuïteit en zal ze de financieel controller ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Esther Busnach heeft meer dan 13 jaar ervaring in diverse financiële functies bij verschillende bedrijven. Met de komst van Esther is de finance afdeling dusdanig uitgebreid dat we klaar zijn voor verdere groei van de organisatie.

Andere nieuwsberichten

Kirsten Wijling aan de slag als Asset Manager bij Heeneman & Partners

Kirsten Wijling is per mei 2022 het team van Heeneman & Partners komen versterken als asset manager. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het assetmanagement van de diverse vastgoedfondsen.
19
May
2022

Heeneman & Partners koopt Jumbo supermarkt met winkels in Maastricht

Namens het supermarktfonds.nl hebben wij een gedeelte van het winkelcentrum aan de Voltastraat, inclusief de Jumbo, in Maastricht aangekocht.
17
March
2022

Heeneman & Partners koopt wijkwinkelcentrum Blixembosch in Eindhoven

Heeneman & Partners heeft als fondsbeheerder van supermarktfonds.nl wijkwinkelcentrum Blixembosch te Eindhoven aangekocht. Het goed functionerende winkelcentrum omvat ca. 3.800 m². Met een dominante A
21
December
2021
Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
+31 (0)20 22 70 222
info@heeneman-partners.nl