Heeneman & Partners koopt twee solitaire supermarkten in Ter Apel

Namens het supermarktfonds.nl heeft Heeneman & Partners twee supermarkten aangekocht in Ter Apel. Het gaat om de Jumbo en de Aldi.
"

Heeneman & Partners heeft namens het supermarktfonds.nl een tweetal supermarkten gekocht in Ter Apel: de Jumbo(circa 1.900 m² VVO) aan de Nederveen Cappelstraat en de Aldi (circa 1.200 m² VVO) aan de Marktstraat.

Rob van Sabben (partner / directeur vastgoed): ‘Met de acquisitie van deze twee solitaire supermarktlocaties in Ter Apel zetten wij de groei voort van ons supermarktfonds.nl. Naast supermarktlocaties zijn wij ook op zoek naar (wijk)winkelcentra met de focus op winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Koper werd geadviseerd door Lexence Advocaten & Notarissen en door Rechtstaete.

Andere nieuwsberichten

Kirsten Wijling aan de slag als Asset Manager bij Heeneman & Partners

Kirsten Wijling is per mei 2022 het team van Heeneman & Partners komen versterken als asset manager. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het assetmanagement van de diverse vastgoedfondsen.
19
May
2022

Heeneman & Partners koopt Jumbo supermarkt met winkels in Maastricht

Namens het supermarktfonds.nl hebben wij een gedeelte van het winkelcentrum aan de Voltastraat, inclusief de Jumbo, in Maastricht aangekocht.
17
March
2022

Heeneman & Partners koopt wijkwinkelcentrum Blixembosch in Eindhoven

Heeneman & Partners heeft als fondsbeheerder van supermarktfonds.nl wijkwinkelcentrum Blixembosch te Eindhoven aangekocht. Het goed functionerende winkelcentrum omvat ca. 3.800 m². Met een dominante A
21
December
2021
Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
+31 (0)20 22 70 222
info@heeneman-partners.nl