Heeneman & Partners koopt wijkwinkelcentrum Blixembosch in Eindhoven

Heeneman & Partners heeft als fondsbeheerder van supermarktfonds.nl wijkwinkelcentrum Blixembosch te Eindhoven aangekocht. Het goed functionerende winkelcentrum omvat ca. 3.800 m². Met een dominante Albert Heijn supermarkt en 15 dagwinkels
"

Heeneman & Partners heeft als fondsbeheerder van supermarktfonds.nl wijkwinkelcentrum Blixembosch te Eindhoven aangekocht. Het goed functionerende winkelcentrum omvat ca. 3.800 m². Met een dominante Albert Heijn supermarkt en 15 dagwinkels (waaronder 5 units in de (medische) dienstverlening) is het winkelcentrum sterk gericht op food/convenience (ca. 80%). Tot de propositie behoort tevens de onderliggende parkeergarage met ca. 155 plaatsen. Verkoper is een particuliere belegger.

Rob van Sabben (partner / directeur vastgoed): ‘De aankoop van winkelcentrum Blixembosch in Eindhoven past binnen de strategie van het supermarktfonds.nl. Dat houdt in dat wij naast solitaire supermarktlocaties ook investeren in (wijk)winkelcentra met de focus op winkels voor de dagelijkse boodschappen en met voorzieningen voor de wijk.

MaXoz initieerde deze off-market investeringsmogelijkheid voor Heeneman & Partners en heeft haar gedurende het aankoopproces begeleid. Koper werd voorts geadviseerd door Lexence Advocaten & Notarissen en door Rechtstaete.

Andere nieuwsberichten

Kirsten Wijling aan de slag als Asset Manager bij Heeneman & Partners

Kirsten Wijling is per mei 2022 het team van Heeneman & Partners komen versterken als asset manager. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het assetmanagement van de diverse vastgoedfondsen.
19
May
2022

Heeneman & Partners koopt Jumbo supermarkt met winkels in Maastricht

Namens het supermarktfonds.nl hebben wij een gedeelte van het winkelcentrum aan de Voltastraat, inclusief de Jumbo, in Maastricht aangekocht.
17
March
2022

Heeneman & Partners koopt twee solitaire supermarkten in Ter Apel

Namens het supermarktfonds.nl heeft Heeneman & Partners twee supermarkten aangekocht in Ter Apel. Het gaat om de Jumbo en de Aldi.
15
October
2021
Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
+31 (0)20 22 70 222
info@heeneman-partners.nl