Winkelcentrum Waterlandplein in Amsterdam aangekocht door Heeneman & Partners

Heeneman & Partners heeft winkelcentrum Waterlandplein in Amsterdam-Noord aangekocht. Het winkelcentrum is onderdeel van het nieuwe fonds CV Waterlandplein.
"

Heeneman & Partners heeft namens het door haar opgerichte fonds ‘C.V. Waterlandplein’ het winkelcentrum Waterlandplein in Amsterdam gekocht van een particuliere belegger. Naast winkels voor de dagelijkse boodschappen, met als grootste huurders Albert Heijn, Aldi en Action, heeft dit centrum ook belangrijke voorzieningen voor de wijk, zoals de openbare bibliotheek, huisartsenpost en fysiotherapie.

Rob van Sabben (partner / directeur vastgoed): ‘Met ‘C.V. Waterlandplein’ beleggen we in drie categorieën waarin wij heilig geloven: Amsterdam, ‘convenience’ aanbod en maatschappelijk vastgoed’.  

Koper is geadviseerd door Sprmrkt Vastgoed, Hogan Lovells International LLP en Rechtstaete. Verkoper is geadviseerd door SP Fund.

Andere nieuwsberichten

Kirsten Wijling aan de slag als Asset Manager bij Heeneman & Partners

Kirsten Wijling is per mei 2022 het team van Heeneman & Partners komen versterken als asset manager. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het assetmanagement van de diverse vastgoedfondsen.
19
May
2022

Heeneman & Partners koopt Jumbo supermarkt met winkels in Maastricht

Namens het supermarktfonds.nl hebben wij een gedeelte van het winkelcentrum aan de Voltastraat, inclusief de Jumbo, in Maastricht aangekocht.
17
March
2022

Heeneman & Partners koopt wijkwinkelcentrum Blixembosch in Eindhoven

Heeneman & Partners heeft als fondsbeheerder van supermarktfonds.nl wijkwinkelcentrum Blixembosch te Eindhoven aangekocht. Het goed functionerende winkelcentrum omvat ca. 3.800 m². Met een dominante A
21
December
2021
Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname in de fondsen van Heeneman & Partners? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
+31 (0)20 22 70 222
info@heeneman-partners.nl